Cine suntem noi?

Un grup entuziast, care incearca lansarea unui concept inedit, adica o instruire, credem noi, cu eficienta a tinerilor parinti.

Cine suntem noi?

Vrem ca parintii

SA STIE

SA FIE INFORMATI FOARTE BINE

Pentru a putea lua cele mai bune hotarari pentru copilul lor.

Medici, parinti, bunici ne-am coalizat pentru a indeplini ceea ce ne-am propus.

Pentru mine, dr. Gabriela Lucia Pupazescu, realizarea acestui proiect reprezinta un vis devenit realitate.

URMARITI-NE

CONSULTATI-NE

AVETI INCREDERE IN EXPERIENTA NOASTRA

si veti beneficia de cele informatii noi, pertinente, de solutii la multe dintre problemele pe care le aveti in legatura cu cresterea si dezvoltarea copilului dvs.

 

VA DORIM SI NE DORIM SUCCES!

Alte articole pe aceeasi tema

Vitaminele din grupul B

Vitaminele din grupul B

Este bine sa suplimentam din proprie initiativa aportul de vitamine din grupul B administrand medicamente care le contin?

Dezvoltarea psihomotorie a copilului

Dezvoltarea psihomotorie a copilului

Fiecare bebelus venit pe lume este diferit de ceilalti, cu infatisare si comportament propriu. Fiecare copil are un ritm propriu al dezvoltarii. Cu toate acestea, cand trebuie sa ne ingrijoram in ceea ce priveste dezvoltarea psihomotorie?

Cura heliomarina

Cura heliomarina

Este vara si ca in fiecare an ne facem repede bagajele si plecam la mare, insa putini dintre noi stim ca pe langa bronzat si relaxare putem face ceva si pentru sanatatea noastra si a copiiilor nostri. Baile de aer, baile solare si de mare ajuta la intarirea organismului, a sistemului imunitar. Cu alte cuvinte vom deveni mai rezistenti la boli, la stres, la oboseala, metabolismul fiind vizibil imbunatatit.