Infant Formula, vitamine prietenoase cu bebelusii

Vitaminele sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor inca de la cele mai fragede varste. Din acest motiv, folosirea unui complex de vitamine adecvat varstei lor este un factor esential pentru ca ei sa ramana mereu sanatosi, frumosi si energici. Dar nu toate multivitaminele sunt bune, de aceea, azi va vom prezenta Infant Formula, o solutie care, nu numai ca este sigura dar ii va si place celui mic, incantandu-l cu un gust delicios de portocale.

Da, gustul este marea problema a tuturor copiilor. Nu conteaza ce este atata vreme cat e dulce si bun. Iar Infant Formula a fost gandit pentru a atrage cu o aroma delicioasa de portocale. Insa noul complex de la Calivita nu e doar bun ci si esential pentru dezvoltarea copiilor iar continutul sau il face ideal pentru administrarea de la cele mai fragede varste.

De ce Infant Formula

 

In mod normal, alimentatia copiilor ar trebui sa le ofere toate vitaminele de care au nevoie. Insa nu se intampla mereu asa. Hrana din ziua de azi, desi este mai accesibila ca acum 100 de ani, este si mult mai saraca in nutrienti, puternic procesata si saracita de unele din elementele lor esentiale. In aceste conditii, parintii ar trebui sa ia in calcul folosirea unor suplimente alimentare.

 

Din pacate, farmaciile sunt pline cu alternative de multivitamine pentru micuti, insa nu puteti sa mergeti pe incercate cu propriul copil. De fapt aveti nevoie de un produs care sa indeplineasca cu certitudine cateva criterii: sa fie un supliment alimentar conceput special pentru copii, de forma lichida pentru o administrare usoara si cu o dozare exacta,  un produs cu gust bun care sa fie acceptat de cei mici fara probleme.

 

Iar Infant Formula mai are un mare avantaj: este bun pentru toti copii, inca de la cele mai fragede varste. Caci da, dozajul este mereu o problema. Dar in timp ce vitaminele clasice sunt limitate pe categorii de varste, Infant Formula este destinat in primul rand celor mai mici dintre copii dar poate fi administrat la aproape orice varsta, potrivind doza administrata in functie de instructiunile produsului. Astfel veti avea un singur complex de multivitamine pentru toti copii familiei fara sa mai tineti cont de varsta.


Citeste mai mult pe http://www.domnite.ro/infant-formula-vitamine-prietenoase-cu-bebelusii

Alte articole pe aceeasi tema

Sa vorbim despre vitamine

Sa vorbim despre vitamine

Vitamine sunt substante organice necesare in cantitati mici pentru buna functionare a organismului. Cum isi poate procura organismul copilului cantitatea necesara, optima din alimentatie aflati in continuare.

Vitamina A

Vitamina A

Vitamina A este vitamina esentiala pentru imunitatea organismului. Despre sursele alimentare si cand este necesara suplimentarea medicamentoasa puteti citi in articolul urmator.

Vitaminele din grupul B

Vitaminele din grupul B

Este bine sa suplimentam din proprie initiativa aportul de vitamine din grupul B administrand medicamente care le contin?