TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Termenii de utilizare ai site-ului Megaparinti.ro sunt aplicabili pentru toti utilizatorii. Accesul si folosirea site-ului presupun acordul implicit al utilizatorului cu privire la respectarea acestor Termeni.

Compania SC Mima Kids&Parents S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura “Termene si condiţii de utilizare”

Informatii generale:

Megaparinti.ro este proprietatea S.C. Mima Kids&Parents S.R.L. (denumita in continuare MKP).

Megaparinti.ro ofera articole si continut video si audio in sistem pay-per-view. Megaparinti.ro este un serviciu care permite utilizatorilor sa acceseze continutul contra cost numai in baza unui cont de utilizator . Produsele au pretul listat in dreptul titlului (tarifele acestea includ TVA) si pot fi platite prin SMS sau Card.

Articolele si continutul video si audio sunt supuse unui proces riguros editorial care includere examinarea de catre personal medical calificat. Cu toate acestea, toate informatiile de pe acest site au doar caracter educational. Pentru sfaturi medicale specifice, diagnostic si tratament, consultati medicul.

Drepturi de autor

Continutul Megaparinti.ro (text, material video si audio existente pe site, baze de date si coduri de programare) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizata a oricarei parti a siteului, incluzand, dar nelimitat la reproducerea si / sau distribuirea fara permisiunea anterioara a MKP a continutului va atrage raspunderea penala si civila a persoanelor responsabile.

Pretul si modalitati de plata

Produsele contra cost au pretul listat sub forma de credite necesare achizitionarii. Prin intermediul sistemului de incarcare cu credit via SMS sau Card utilizatorul plateste o suma fixa (sumele fixe care se pot incarca sunt 1,3, respectiv 5 Euro) pentru care primeste 10, 35, respectiv 100 de credite cu care va achita produsele. In momentul achizitionarii unui material, numarul de credite necesar achizitionarii se vor scadea din numarul total de credite pe care utilizatorul il detine. Diferenta de credite va ramane in cont si va putea fi folosita ulterior pentru achizitionarea altor produse. Materialele achizitionate pot fi vizualizate din contul de utilizator in orice moment.

Dezactivarea contului

Pentru dezactivarea contului utilizatorul trebuie sa inainteze catre MKP la adresa office@megaparinti.ro o cerere scrisa, datata si semnata.

Link-uri catre alte domenii web

Megaparinti.ro poate contine link-uri la site-uri din afara domeniului sau. Megaparinti.ro ofera link-uri cu buna credinta si nu este responsabil pentru continutul altor siteuri.

Mesaje si Sponsorizare

Utilizatorii inregistrati pot primi in mod ocazional notificari de la site sau de la sponsorii acestuia. Daca utilizatorul nu doreste sa primeasca asemenea mesaje poate notifica responsabilii MKP la adresa office@megaparinti.ro.

Suport

Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati la office@megaparinti.ro